• AEE S50 Pro Aksiyon Kamerası Kutu Açılım ve İncelemesi

    AEE S50 Pro İncelemesi

    BİM'den 299TL'ye Ucuza alınan AEE S50 Pro Wifi ile kullanılabilen 1080p su altı aksiyon kamerası. Kutu açılım ve İncelemesi.





    TeknoSA gibi bazı mağazalarda 499TL değerinde olan AEE S50 Aksiyon kamerasını BİM'den 299TL gibi neredeyse %40 indirimle satın alınan AEE S50 Kutu açılım ve İncelemesi


    Bim market heyecanı seven müşterileri için Aee s50 aksiyon kamerasını süper bir indirim sayılabilecek piyasa fiyatının 200 tl altında bir indirimle 299 tl 'ye getiriyor. Aklında böyle bir ürün alsam yazın gelmesi ile havuz altında geniz altında süper video çekimleri yaparım balıkları gözlemlerim diye düşünüyorsanız bu kamerayı satın alabilirsiniz.
    Bu tür aksiyon kameraları için kask kullanarak yada selfie çubuğu yardımı ile çekimler yapabilirsiniz. İçerisinde yer alan 1250 mAh büyüküğündeki pil ile 3 saate kadar çekim yapabilirsiniz.
    Yaz geliyor artık tatil zamanı geldiğine göre tatilde heyecanlı anları kayıt edebilmek için böylesine full hd çekim yapabilen bir kameraya ihtiyacınız varsa bunu kaçırmadan indirimlerde tükenmeden satın alabilirsiniz. Ancak ne yazıkki böyle ürünler bim markete 1-2 adet geldiğinden stoklarda hemen tükeniyor ve bir çok müşteri eli boş olarak geri dönüyor.
    bim aee s50 aksiyon kamerası
    Haftalık indirimler çerçevesinde Bim markete gelen bu ürünü satın almaya niyeti olan müşteriler  3 haziran 2016 cuma gününden itibaren satın alabilirler

    Bim Aee S50 Aksiyon Kamerası Özellikleri

    Bim müşterileri için 3 haziran 2016 tarihinden itibaren satılacak olan aksiyon kamerası özelliklerine göz attığımızda şöyle yer alıyor.
    -  Görüş Açısı : 150 derece
    - Kamera Kaydı: 1080p/30fps  , 720p/60fps, 480p/120fps
    - Pil Gücü : 1250 mAh
    - 1080p Video Kayıt Süresi 3 saat
    - Hafıza Kartı: 64 gb En fazla
    - Derinlik: 40 metreye kadar su geçirmez
    - Video Format: MP4 WAv
    - wifi desteği var
    piyasa fiyatıı: 499 tl
    Bim 3 haziran satış fiyatı : 299 tl


    Bim'e gelen aksiyon kamerası ile ilgili sorularınızı ve görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünden benimle paylaşabilirsiniz. Sorularınıza kısa süre zarfında cevap verilecektir. Merak ettiğiniz soruları sorarak cevap bulabilirsiniz. Üstelik inceleme videoma BURAYA tıklayarak ulaaşabilirsiniz.


  • 1 yorum:

    1. Garantisinde hangi firma kaşesi var üstünde ve çok iyi anlatım yapmışsın

      YanıtlaSil

    Serhan GÖREN YouTube

    Serhan Gören'in eğlence ve teknoloji videoları hazırladığı youTube kanalı na bağlanmak amacıyla tıklatın!

    ADRES

    Genellikle İstanbul ve Karabük
    ama gezmeyi çok seviyorum ve gezerken eğleniyorum. :)