• Galaxy J7 Prime 2 Tanıtıldı !

    Samsung herhangi bir duyuru yapmadan Galaxy J7 Prime 2 modelini sessiz sedasız tanıttı. Yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran Galaxy J7 Prime‘ın devam modeli olan Galaxy J7 Prime 2 küçük yenilikler ile birlikte geliyor.
    Samsung Hindistan’ın resmi internet sitesi üzerinde listelenen cihaz, tahmin edilebileceği gibi ilk etapta Hindistan’da satışa sunulacak. Gelin, şimdi Samsung Galaxy J7 Prime 2 modelinin özelliklerine ve tasarımına yakından göz atalım.

    Galaxy J7 Prime 2 özellikleri ile neler sunuyor?

    5.5 inç büyüklüğünde 1920×1080 piksel çözünürlük sunan bir ekranın yer aldığı cihaz, gücünü 1.6 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Exynos 7870‘den alıyor.
    Galaxy J7 Prime 2
    Bu kapsamda cihaz J7 Prime ile aynı işlemciden güç alıyor. 3 GB RAM’e ve 32 GB depolama alanına sahip olan telefonun hafızası, 256 GB’a kadar artırılabiliyor.

    Cihazın her iki tarafında 13 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alırken, arka kamera f/1.9 diyafram değerine sahip. Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile kutudan çıkan ve 3300 mAh kapasiteli bataryadan beslenen Galaxy J7 Prime 2 modeli 151.70 mm x 7.5 mm x 8 mm boyutlarında ve 170 gram ağırlığında.
    215 dolar fiyata sahip olan akıllı telefonun, Avrupa’da veya ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı konusunda şu anda herhangi bir detay bulunmuyor.
    kaynak: Shıftdelete 
  • 1 yorum:

    Serhan GÖREN YouTube

    Serhan Gören'in eğlence ve teknoloji videoları hazırladığı youTube kanalı na bağlanmak amacıyla tıklatın!

    ADRES

    Genellikle İstanbul ve Karabük
    ama gezmeyi çok seviyorum ve gezerken eğleniyorum. :)